Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Cele mai proaste filme ale acestui an premiate - TESmedia

Cele mai proaste filme ale acestui an premiate

zmeura de aur 2 “Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II” nominalizat la 11 categorii de premii, a fost desemnat cel mai prost film al anului în cadrul evenimentului Zmeura de Aur . Premiul pentru cea mai proastă actriţă  în rol principal a fost acordat lui  Kristen Stewart, premiată în această categorie şi pentru rolul din “Snow White and the Huntsman”. În ciuda celor şapte premii Zmeura de Aur obţinute, “Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II” a avut încasări  de 829 de milioane de dolari la nivel mondial.

În cadrul evenimentului de sâmbătă seară , nici  Rihanna nu a scăpat nepremiată. Cântăreaţa  a primit o Zmeură de Aur la categoria “cea mai proastă actriţă în rol secundar”, pentru prestaţia din filmul “Battleship”. Alte nume sonore din industria filmului, premiate şi ele la acest eveniment au fost Taylor Lautner  pentru cel mai prost rol secundar si pentru cel mai prost cuplu de pe marele ecran alături de Mackenzei Foy, Adam Sandler  pentru cel mai prost rol principal, pentru prestatia din filmul “That’s My Boy”, iar Bill Condon pentru cea mai proastă distribuţie şi regie.

Premiile Zmeura de Aur au fost create la iniţiativa lui John Wilson în 1980, şi  valorează fiecare doar câţiva dolari, au formă de zmeură aurie, pusă pe o peliculă de 8 mm ciopârţită. Aceste premii sunt  ca un “antidot” la frenezia care cuprinde Hollywoodul în sezonul trofeelor cinematografice, ce culminează în fiecare an, în luna februarie, cu gala Oscar.

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *