Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Beneficiile vinului roşu - TESmedia

Beneficiile vinului roşu

vin-rosu-int1Cine bea un pahar cu vin roşu în fiecare zi, trăieşte mai mult! Conform studiilor unor medici din Ditroit, vinul roşu are o mulţime de beneficii, şi anume: scăderea colesterolului, protejează inima, controlează nivelul de zahăr din sânge, îmbunătăţeşte activitatea cerebrală şi previne răceala. Pe lângă toate acestea licoarea mai combate şi  pierderea auzului.  Aceste lucruri sunt posibile datorită antioxidanţilor din vinul roşu. Cercetătorii americani mai specifică faptul ca nu doar vinul roşu ajută, ci şi strugurii negri.

Resveratrolul, o substanta din compoziţia vinului, este un alt factor benefic. Acesta luptă împotriva îmbătrânirii, a cancerului şi chiar a Alzheimer-ului. 

Cu toate aceste beneficii descoperite,  nu e cazul sa faceţi un tratament intensiv, de genul o sticla de vin pe zi, pentru că singurul rezultat pe care il veti obţine va fi o mahmureală permanentă.

sursa: Libertatea.net 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *