Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Adrian Năstase va fi executat silit

Adrian Năstase va fi executat silit

adrian_nastase _execuat_silitInstitutul de Stat în Construcții a solicitat miercuri, Judecătoriei Sectorului 1 să încuviințeze executarea silită a lui Adrian Năstase. Cererea a fost admisă, vineri astfel că se va trece la recuperarea prejudiciului de 3,3 milioane de lei. Potrivit deciziei instanței, din dosarul „Trofeul Calității” hotărârea este definitivă și nu are cale de atac.

“Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de BEJ Timnea Vicenţiu-Pascal împotriva debitorului Năstase Adrian, la solicitarea creditorului Inspectoratul de Stat în Construcţii. Încuviinţează executarea silită ce urmează a se efectua în circumscripţia teritorială a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, potrivit art. 3711 alin. 3 C.proc. Civ., pentru suma de 3.337.452,5258 lei, datorata de debitor în temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentinţa penală nr. 176/30.01.2012 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală în dosar nr. 514/1/2009, rămasa definitiva prin Decizia nr. 160/20.06.2012 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 judecători în dosar nr. 2470/1/2012, precum şi pentru cheltuielile de executare. Fără cale de atac, conform art. 3731 C.proc. Civ.”, se precizează în decizia emisă de către Judecătoria Sectorului 1.

Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în 20 iunie 2012 fiind acuzat că în anul 2004 a colectat ilegal fonduri pentru propria-i campanie electorală la alegerile prezidențiale.
În 29 ianuarie, s-a mai formulat o cerere din partea ISC prin care se solicită încuviințarea executării silite și față de Gasparovici Diana care a primit o condamnare de 5 ani cu executare și care nu se află în închisoare, aceasta nefiind găsită de Poliție, potrivit Gândul. Această cerere se va judeca în data de 8 februarie 2013 conform site-ului instanței de judecată.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *