Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
85 de statuete pentru 85 de ani de Oscar

85 de statuete pentru 85 de ani de Oscar

Oscar-PosterPremiile Oscar din acest an sărbătoresc 85 de ani de recompense pentru industria cinematografiei. Organizatorii au pregătit invitaților, curioșilor și premiaților 85 de statuete pentru cele 85 de ceremonii fastuoase, ce au trasat istoria filmului de bună calitate.

De altfel această aniversarea a inspirat și tema afișului Premiilor Oscar din 24 februarie: afișul nu mai este unul auster, eminamente serios, ci jucăuș. 85 de statuete adaptate marelui câștigător- cel mai bun lungmetraj- al fiecărui an de Oscar decorează afișul oficial al ceremoniei.

85-Years-of-Oscar-Poster-Detail

De la eroul trilogiei Stăpânul Inelelor la Hannibal din Tăcerea mieilor și trecând pe lângă fetița din Lista lui Schindler, afișul 85 de ani de Oscar în lume vă va stârni curiozitatea și vă va ocupa vreme de cel puțin o oră, în încercarea de a descoperi în statuetele stilizate câștigătorul fiecărui an de eleganță și bun gust cinematografic.

Poate vă veți întreba, în căutările dumneavoastră printre statuete, ce reprezintă soclul lăsat liber de A beautiful mind dar veți asocia, în mod cert, ploaia discretă de petale de trandafiri cu American Beauty, așa cum veți recunoaște de îndată că întrebarea afișată pe  prima statuie a ultimului rând face trimitere către Slumdog Millionaire.

Întrebarea legitimă, ce abia mai stă pe buzele tuturor, este ce film va străluci, dimpreună cu actorii și echipa de producție, la una din cele 24 de categorii? Va fi Argo? Lincoln? Django Unchianed? Mizerabilii? Voi ce credeți sau, mai bine spus, ce v-ați dori?

85O_Noms_1538x2008_ipad

Pentru mai multe detalii și pentru lista completă a nominalizaților, vizitați pagina oficială a Premiilor Oscar 2013.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *