Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
52% reducere la cadoul pentru Ziua Îndrăgostiților

52% reducere la cadoul pentru Ziua Îndrăgostiților

Calendar personalizat A4 de perete cu fotografiile preferate la doar 29 RON!

Cât de complicat este să faci un cadou în zilele noastre?! Ținând cont de… bugetele din ce în ce mai reduse, de… timpul din ce în ce mai puțin, de lipsa de comunicare care ne indreaptă către necunoașterea partenerului…

Calendar personalizat

Dacă ai norocul, ca în cautările tale, să nimerești la Copy Print Division problema este deja rezolvată. Gasești acolo o echipă care te fascinează cu amabilitate, răbdare și cele mai frumoase idei. Ca în vremurile cand puteai cere vânzătorului detalii despre produsul cumpărat, consultanță (cum am spune astăzi) pentru ca să nu greșim în alegerea a ceea ce dorim să cumpărăm.

copy-print

Cei trecuți de prima tinerețe probabil că iși amintesc cum mergeau la magazin solicitând o pijama pentru 8 ani, de exemplu. Vânzătoarea iți punea întrebări cu privire la constituția copilului, suficiente întrebari cât să nu îți vândă un produs nepotrivit, lucru rar întâlnit in ziua de astăzi.

Băieții de la Copy Print Division te fac să știi ce anume cauți, ce anume se potrivește persoanei căreia dorești să ii faci un cadou, în funcție de bugetul alocat. Oricât de neinspirat ai fi la intrarea în micul lor imens paradis, nu ai șanse să părasești pravălia lor fără o satisfacție teribilă. Atât cât să mai vrei să revezi cadoul de câteva ori până ajungi cu el la destinație.

Pentru încă 13 ore și câteva minute aveți posibilitatea să comandați calendarul de perete personalizat, cadoul perfect pentru ziua îndrăgostiților, la numai 29 ron.

Calendar personalizat A4

Comandați AICI…

Despre Copy Print Division și întraga lor gamă de produse… AICI

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *