Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Virgil Ianțu pleacă de la Kanal D

Virgil Ianțu pleacă de la Kanal D

Cunoscutul prezentator Virgil Ianțu a decis sa părăsească Kanal D . Acest lucru se datoreaza faptului că acestuia i-a expirat contractul cu televiziunea și este deranjat de faptul că in formatul show-ului  s-au facut modificari cu care nu ar fi fost de acord.

“După cum aţi observat, în anul care a trecut, organizatorii au făcut multe modificări cu care nici voi, dar nici eu nu am fost de acord, începând de la numărul de episoade şi până la conţinutul şi durata acestora. Numărul de episoade a scăzut de la trei pe săptămână, la doar unul, ora difuzării a fost schimbată, ca mai apoi şi durata unui episod să fie înjumătăţită. A fost o politică pe care nu am înţeles-o şi care a privat şi publicul, câştigat de Kanal D datorită acestei emisiuni, de motivul pentru care se îndreptase spre acest post”, a scris Virgil Ianţu, marţi, pe contul său de Facebook.

Potrivit , reprezentanţilor  Kanal D  pentru MEDIAFAX, că perioada de valabilitate a contractului pe care Ianţu îl avea cu Kanal D a expirat pe 31 decembrie 2012.

“Contractul de colaborare dintre Dogan Media International – Kanal D şi domnul Virgil Gătăianţu a încetat la 31 decembrie 2012, prin expirarea perioadei de valabilitate. Deoarece nu a dorit continuarea colaborării, Kanal D nici nu şi-a manifestat intenţia de prelungire a acestui contract. Managementul Kanal D nu a luat încă decizia dacă va prelungi licenţa pentru emisiunea ‘Vrei să fii milionar?’ în acest an”, a declarat Maria Popescu, PR & Communication Manager Kanal D.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *