“Team Fortress 2” clasic şi frumos !

Team Fortress 2 este un joc extrem de activ, variat şi plin de surprize din toate punctele de vedere.

Din punct de vedere grafic, acest joc deţine nişte personaje extrem de amuzante şi perfect concepute să fie imediat categorisire ca fiind rus, englez său american, ceea ce oferă originalitate. Mediul în care se desfăşoară toată acţiunea este unul perfect construit. Nu este plin de detalii inutile, hărţile sunt originale, spaţiile de luptă sunt foarte bine gândite şi deasemenea personajele se potrivesc cu peisajul. Toate acestea sunt făurite sub mâna eternului Valve, ce nu ne-a dezamăgit niciodată din punct de vedere grafic. Spre exemplu Portal 2 şi Counter-strike Global Offensive

Din punct de vedere al Gameplay-ului jocul dispune de o varietate foarte mare şi nu îţi da timp de plictiseală. Să începem cu începutul:

– Sunt 9 personaje, fiecare cu povestea lui şi cu un stil complet diferit de joc. Fiecare personaj este unic, şi are un set de arme unic doar pentru el. Personajele sunt: Scout; Soldier; Pyro (caractere ofensive) Demoman; Heavy; Engineer (caractere defensive) şi Medic; Spy; Sniper (caractere susţinătoare)

– Deasemenea pe parcursul jocului se primesc iteme specifice pentru fiecare personaj, şi depinde de obiect poţi schimba şi stilul de joc! De exemplu Demoman este un caracter ce are ca arme un lansator de grenade simple, unul cu grenade sticky şi o sticlă de wiskey, şi cu un set drăguţ de iteme Demoman va deveni un scoţian spadasin însetat de sânge venind ca dacii la luptă cu o sabie şi un scut.

– Tipurile de joc sunt nenumărate, deoarece jucătorii pot să îţi creeze un stil anume de joc, dar prin tipurile de joc originale se află: Deathmatch; Team deathmatch; Capture the flag; escort; Domination; king of the hill etc.

– Mai nou jocul a developat şi un tip nou de joc “Mann vs Machine” unde o grupă de eroi internaţionali se luptă cu roboţi extratereştrii.

– Iteme-le din acest joc cresc la număr odată la o perioadă iar mai nou cu noul program implementat de Valve “Steam workshop” îţi poţi crea singur iteme şi dacă aceştia îţi arată degetul opozabil în sus, FELICITĂRI item-ul tău va deveni disponibil în shop-ul jocului.

Jocul acesta este unul ce merită jucat, dar cu grijă pentru ca dependentă o să vă împingă să adunaţi toate obiectele din joc! Multă Baftă şi ne întâlnim pe front!

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *