Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Ştiai că există 12 tipuri de ten... Partea a 2-a

Ştiai că există 12 tipuri de ten… Partea a 2-a

        După ce într-un articol anterior am vorbit despre existenţa celor 12 tipuri de ten şi am discutat despre tenul uscat, iată că a venit şi rândul să descoperim şi celelalte tipuri de ten.

 

Astăzi vorbim despre tenul GRAS care face parte tot din categoria “determinat genetic că o amprentă care nu se modifică”.

  

 

     Care sunt cauzele?Machiajul de zi la îndemâna oricui

– Ereditare.

– Dezechilibrul hormonal.

– Graviditatea.

– Cosmetice folosite inadecvat

 

 Cum recunoaştem tenul gras?

Este lipsit de supleţe

Are exces de sebum (este lucios)

Culoare ternă, mici iritaţii

Pori dilataţi

 

Cum îngrijim un astfel de ten?

Pentru spălare folosim un gel spumant sau săpun. Demachierea se va face un gel spumant demachiant,. Pentru că acest tip de ten este lucios, trebuie să-l matifiem, iar asta o putem face folosind loţiune tonică purifiantă şi matifiantă. Crema pe care trebuie să o folosim va fi una hidratanta matifiantă.

Un alt produs pe care cei cu tenul gras trebuie să-l aibă în dotare este loţiunea sebo-regulatoare, pentru reglarea excesului de sebum.

Gelul exfoliant trebuie folosit de 2 ori pe săptămână iar măştile care vor fi aplicate pe un astfel de ten să conţină argilă.

Urmăriţi în articolul următor pe tesmedia şi celelalte tipuri de ten.Vezi ce tip de ten ai , cauzele şi ce trebuie să foloseşti pentru îngrijirea lui.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

One Response to Ştiai că există 12 tipuri de ten… Partea a 2-a

  1. Pingback: Ştiai ca există 12 tipuri de ten ...Partea a 3 a | Stiri Tesmedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *