Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
ȘOCANT: Șapte tineri au bătut și violat o fată de 14 ani

ȘOCANT: Șapte tineri au bătut și violat o fată de 14 ani

Șapte tineri din județul Giurgiu cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, între care și trei minori, unul de 14 ani şi doi de 17 ani. au bătut și violat o tânără de 14 ani la locuința prietenului fetei unde se dusese de bunăvoie.

 În cursul zilei de sâmbătă, la postul de Poliţie din comuna Roata de Jos s-a prezentat o minoră de 14 ani care a spus că pe 3 ianuarie, pe când se afla la locuinţa iubitului ei, în vârstă de 17 ani, a fost obligată, prin violenţă, să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi băieţi., a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, comisarul Cristian Şuţă.

Se pare că fata le-a spus oamenilor legii că s-a dus de bunăvoie la iubitul ei, iar acesta i-a propus să întreţină raporturi sexuale cu mai mulţi prieteni ai săi.

Fata a refuzat acest lucru, motiv pentru care a fost legată şi lovită de către trei dintre tineri, între aceştia fiind şi un minor de 14 ani, singurul din grup care nu a fost reţinut. În momentul de faţă şase dintre suspecţi au fost reţinuţi, încă de sâmbătă, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism, urmând ca astăzi aceştia să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Giurgiu cu propunerea de arestare preventivă, a mai declarat comisarul Şuţă.

Mai mult, fata s-a prezentat la medicul legist pentru confirmarea agresiunilor şi dacă infracţiunea a fost filmată de către unul dintre suspecţi, până la ora actuală stabilindu-se că victima a fost violată.

Oamenii legii fac cercetări în acest caz sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *