Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Secretele machiajului de seară

Secretele machiajului de seară

Unele dintre noi considerăm că machiajul de seară este un prilej pentru a ne scoate în evidenţă trăsăturile frumoase ale feţei. Contrazic şi spun aşa, există o regulă, machiajul scoate în evidenţă trăsăturile frumoase ale feţei şi nu trebuie să căutăm un “prilej”.

      Care este diferenţa dintre machiajul de zi şi cel de seară?

Păi este foarte simplu: machiajul de zi trebuie să fie cât mai natural, nu trebuie folosite culori foarte puternice şi nici un machiaj sclipitor.

Machiajul de seară este unul în care avem voie să folosim culori cât de puternice dorim, iar în funcţie de locaţie şi de persoană, el poate fi adaptat. Aici fiecare îşi pune în evidenţă personalitatea.

Machiajul de seară poate fi transformat foarte uşor într-un machiaj de ocazie, folosind culori metalizate, lucioase sau sclipici.

Într-un articol de pe tesmedia , am vorbit despre machiajul ochilor în funcţie de forma lor. Ţinând cont de acest lucru dar şi de locaţia unde trebuie să ne prezentăm cu un machiaj de seară, începem realizarea lui.

După ce am aplicat bază şi asta ştiţi să o faceţi dintr-un alt articol de pe tesmedia.ro, aplicăm o culoare deschisă, cât mai naturală, pe toată pleoapa. Nu uitaţi… ţine-ţi cont de forma ochiului pentru a realiza un machiaj care să vă evidenţieze ochii.

Culorile închise pe care trebuie să le folosiţi pentru un astfel de machiaj, trebuie să fie cel puţin 2 la număr, iar trecerea dintre ele să nu fie vizibilă. Adică să luaţi o pensulă (nu cu bureţel) şi prin mişcări circulare să amestecaţi cele două culori astfel încât să dispară acea delimitare dintre ele.

Ochiul trebuie conturat cu un creion dermatograf, iar genele rimelate obligatoriu de 2 ori.

Întotdeauna, înainte de a începe un machiaj, se aplică pudră liberă (praf) sub ochi, pentru că particulele de fard de culoare închisă, să nu cadă de pe pleoapa şi să vă murdărească partea de sub ochi.

Blush-ul trebuie aplicat ceva mai puternic decât în machiajul de zi, dar atenţie să nu daţi în extrema cealaltă (cantitate foarte mare sau culoare prea închisă).

O regulă important ape care trebuie să o ştiţi este faptul că atunci când evidenţiem ochii printr-un machiaj mai puternic, pentru buze nu folosim un ruj foarte ţipător şi invers.

Dacă vrei să nu foloseşti pudră pe toată faţa pentru că îţi dă senzaţia de faţă uscată sau prea încărcată, avem o soluţie, se pudrează zona T (frunte, nas, Barbie).

  ATENŢIE: machiajul trebuie adaptat în funcţie de coafură pe care o purtaţi.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *