Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
S-a reunit pentru a lansa un nou album

S-a reunit pentru a lansa un nou album

Faimoasă la începutul anilor 2000, trupa Destiny’s Child a anunţat o revenire pe scenă cu un nou cântec şi un nou album, după nouă ani de la lansarea ultimei piese a grupului.

Trioul R&B a anunţat că revine pe scenă cu o nouă piesă, care se va numi “Nuclear” şi va fi prima piesă lansată de cele trei artiste : Michelle Williams, Beyonce Knowles şi Kelly Rowland, după “Destiny Fulfilled”, din 2004. Beyonce a anunţat pe contul său de Facebook că pe 29 ianuarie, cele trei vor lansa cel de-al doilea album-compilaţie, “Love Songs”, după opt ani de pauză. Albumul va cuprinde 13 din cele mai bune piese interpretate de Destiny’s Child de-a lungul timpului, printre care “Emotion” şi “Cater 2 U”, dar şi un cântec nou, “Nuclear”, care va fi produs de Pharell alături de Michelle Adams.

Grupul Destiny’s Child s-a format în anul 1990, în Texas, din componenţa iniţială făcând parte Beyonce Knowles, Kelly Rowland, LaTavia Roberson şi LeToya Luckett. Primul album al trupei a fost lansat în 1998. Un an mai târziu, cu albumul “The Writings on the Wall”, grupul a început să devină cunoscut. Succesul a venit, însă, odată cu transformarea Destiny’s Child în trio.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *