Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
S-a căsătorit în noaptea de Revelion

S-a căsătorit în noaptea de Revelion

Patronul grupului Playboy, Hugh Hefner, şi logodnica acestuia, Crystal Harris, mai tânără cu 60 de ani, s-au căsătorit în noaptea de Anul Nou.

În vârstă de 86 de ani, Hefner şi Crystal, de 26 de ani, s-au căsătorit la reşedinţa Playboy din Beverly Hills. Pe toată durata ceremoniei şi a petrecerii de după, tânăra domnă Hefner şi-a arătat încântarea şi a ţinut admiratorii la curent cu postări pe Twitter.

“Azi este ziua în care am devenit doamna Hugh Hefner. Sunt foarte fericită şi mă simt norocoasă şi binecuvântată”, a postat Crystal.

Hugh şi Crystal plănuiau să se căsătorească în iunie anul trecut, dar din cauza unei neînţelegeri, au anulat evenimentul. Cei doi s-au împăcat în luna mai, iar pe 12 decembrie, Hefner a anunţat că doreşte să intre în noul an ca bărbat însurat.

Acesta este al treilea mariaj al patronului grupului Playboy care a mai fost căsătorit cu Mildred Williams – din 1949 până în 1959 – şi cu Kimberley Conrad – din 1989 până în 2010. Hugh Hefner are patru copii: Christie Hefner (născută în 1952), David Hefner (născut în 1955), Marston Hefner (născut în 1990) şi Cooper Hefner (născut în 1991).

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *