Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Războiul este la tine acasă cu "PlanetSide 2"

Războiul este la tine acasă cu “PlanetSide 2”

În timpul jocului simţi cum iţi creşte pulsul şi tensiunea arterială.Este foarte bine conceput, ca idee, grafică, gameplay şi are un public ţintă deja aranjat.

Din punct de vedere grafic jocul este bazat pe tehnologie şi Sci-Tech iar personajele sunt sunt bine conturate într-o lume a războiului Cyber iar mediile în care se desfăşoară luptele sunt echilibrate, nu fac nici abuz de tehnologie şi nici nu ne dezamăgesc prin idei fandosite copiate de la alţii. Cei drept seamănă oarecum cu Unreal Tournament combinat cu Deadspace 2 dar aceasta nu îl face mai puţin plăcut. Hărţile sunt foarte bine conturate ceva mai bogat în detalii ce era şi necesar într-un astfel de joc.

Din punct de vedere al gameplay-ului jocul deja m-a lăsat cu gura căscată!
În joc sunt trei imperii ce se luptă între ele cu un enorm armament cu maşinării ce dispun de o putere de foc imensă la sol sau în aer, iar serverele dispun de un număr de locuri libere imens ceea ce face mediul de război mult mai plauzibil.
– Ideea principală este lupta pentru teritorii şi pentru resurse.
– Fiecare hartă dispune de resurse valoroase şi zone de o importanţă majoră pentru echipa ta şi trebuie să le păstraţi aşa.
– Hărţile sunt IMENSE şi oferă şi caracterul haotic al unui război adevărat şi necesită totodată o coordonare mâna-n mână cu jocul de echipă.
– Sunt şase clase de personaje distincte în baza cărora puteţi deschide mai multe arme accesorii echipamente şi talente specifice.
– Din punct de vedere al accesoriilor importante în gameplay, armele sunt bine gândite, balansate şi într-un număr destul de mare, iar maşinăriile de luptă sunt pur şi simplu mirobolante! Alegi un tipar de maşinărie şi poate fi dotat cum iţi doreşte ţie sufleţelul. Iteme-le sunt şi ele variate, iar jocul pune la dispoziţie un shop intern bine dotat şi plin. Deasemenea jucătorii pot vorbi între ei şi prin scris şi microfon.

Jocul este o adevărată încântare fiind extrem de bine făcut, foarte bine proporţionat şi bine gândit, iar ideea a trei echipe şi să ţintească la un număr mult mai mare de oameni a fost o mişcare ce i-a decis soarta.

Jocul va continua sub aura de aur !

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *