Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
"Perspective" iţi suceşte mintea !

“Perspective” iţi suceşte mintea – Vezi video

Din punct de vedere al graficii, Perspective este foarte simplist având doar cele necesare pentru a introduce jucătorul în lumea jocului.El păstrează o armonie între idee, titluri, nume, muzică şi il face uşor de acceptat din punct de vedere vizual şi auditiv.

Gameplay-ul este unul inovativ, combinând 2D şi 3D în acelaşi timp. Jocul este unul Arcade puzzle ceea ce înseamnă că trebuie să îţi pui mintea la contribuţie. Pentru a termina anumite harţi trebuie să combini cu succes cele două stări ale jocului (2D-3D) şi să ajungi la sfârşit depăşind orice obstacol.Mare atenţie, unele obstacole sunt doar imaginare, deci trebuie jucat cu rabdare!

Nu ai nevoie de o îndemânare de chirurg ca să joci acest joc şi nici nu nu trebuie un calculator performant.

Softul nu este decât un proiect şi nu costă nimic achiziţia acestuia. Pe parcursul jocului nivelurile devin din ce în ce mai grele şi duc noţiunea de “brain-storm” la un alt nivel.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *