Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Panică într-un bloc din Miercurea Ciuc

Panică într-un bloc din Miercurea Ciuc

pompier incendiu Miercurea Ciuc
Un incendiu puternic a izbucnit azi-noapte, în jurul orei 1, la un bar aflat etajul I. Flăcările s-au extins cu repeziciune la apartamentele de deasupra localului, moment în care oamenii speriați şi-au luat copiii în braţe şi au fugit afară.

A fost afectată o scară de bloc, 9 apartamente în total, din care 6 au fost afectate în mod direct de către incendiu. Din primele date, focul a pornit de la etajul I al clădirii unde funcţiona un bar, a declarat Radu Monoranu de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Harghita.

În urma incendiului magazinul aflat la parterul blocului a fost inundat de apa folosită de pompieri, iar marfa aflată în interior a fost degradată.

Proprietarii apartamentelor susţin că focul ar fi fost pus intenţionat la barul care aparţine unui fost locotenent al controversatului om de afaceri Csibi Istvan.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *