Micuţul tău infern, chiar la tine acasă !

“O capodoperă frumoasă pe care toată lumea ar trebui să o încerce… s-ar putea să fie cel mai atractiv şi frumos joc indie pe care l-am jucat din toţi anii”. – Alex Faciane de la Gamezone

“Atmosfera terifiantă, întreaga atenţie concentrată pe acţiuni minore, şi conştiinţa batjocoritoare, toate contribuie în a crea o stare surdă a jocului şi cum le jucăm: – Garrett Martin de la Joystiq

“Ar trebui să joci acest joc? DA. […] Oamenii confuzi întrebându-se dacă Little Inferno este măcar un joc. Oamenii impresionaţi scriu de cum au terminat jocul au rămas fără cuvinte” -Stephen Totilo de la Kotaku

 

Aceştia sunt reprezentaţi de la diverse firme de gaming şi au arătat o admiraţie deosebită faţă de acest joc!

Jocul este de tip indie, deci nu ocupă foarte mult timp pentru a-l termina, dar ce face acest joc şi mai interesant este ideea pe care a fost bazată. În acest joc trebuie să ardeţi efectiv obiecte. Sună simplu? Dar nu este aşa!

Trebuie să faceţi anumite combinaţii de obiecte pe care le ardeţi în acest şemineu şi deschideţi noi albume cu noi obiecte şi se repetă istoria.

 

Sunt anumite combinaţii de obiecte ce trebuiesc făcute şi singurul indiciu pe care îl aveţi este denumirea comboului. După ce aflaţi combinaţiile primiţi steluţe şi la un anumit număr de steluţe vă permite să achiziţionaţi un nou album. Dar asta nu este tot, în timpul jocului primiţi diferite mesaje de la un vecin şi oferă anumite mesaje ajutătoare şi pe parcursul jocului mesajele devin din ce în ce mai intense, ba chiar filozofice. Sunt foarte puţine jocuri ce oferă un timp plăcut şi oferă şi un mesaj pozitiv.

Pe tot globul ninge neîncetat de foarte foarte mult timp şi toţi oamenii stau în casele lor în faţa acestui şemineu pentru a se menţine calzi, însă nimeni nu iese din case şi nimeni nu ştie cum arată uşa din spate.

Vă recomand acest joc fiind foarte amuzant şi totodată un joc de gândire şi reflectare asupra lumii în care trăim. Ţineţi-vă încălziţi!

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *