Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Lily Allen a născut o fetiţă

Lily Allen a născut o fetiţă

În noaptea de marţi spre miercuri, cântăreaţa Lily Allen a născut o fetiţă care a primit numele de Marnie Rose Cooper.

Artista şi soţul ei, Sam Cooper, au deja împreună o fiică, Ethel, în vârstă de 14 luni. La începutul lunii, Lily a postat o serie de mesaje pe Twitter, în care le spunea admiratorilor ei că mănâncă mult curry pentru a provoca naşterea. În acelaşi timp, cântăreaţa povestea că va naşte ascultând muzică rock, iar soţul ei a pregătit pentru acel moment special un CD cu piese ale trupei Pantera, una dintre cele mai cunoscute reprezentante ale curentului thrash metal.

Lily şi Sam Cooper, care este proprietarul unei companii de construcţii, s-au logodit de Crăciun în 2010, iar nunta au făcut-o în iunie 2011. Lily a dat naştere primului său copil, o fetiţă, la un an după un avort pe care l-a suferit, în octombrie 2010, pe când era însărcinată în luna a şasea. Cântăreaţa a mai pierdut o sarcină în ianuarie 2008.

Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul “Smile”, şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, “Alright Still”, care s-a vândut în peste 2,6 milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Artista a mai lansat albumul “It’s Not Me, It’s You”, în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria “cea mai bună artistă britanică”.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *