Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Intenţionează să o ceară în căsătorie

Intenţionează să o ceară în căsătorie

Au o relaţie de aproximativ opt luni, dar actorul, Gerard Butler, intenţionează deja să o ceară în căsătorie pe iubita sa, modelul, Mădălina Ghenea.

În vârstă de 43 de ani, faimosul actor a declarat într-un interviu recent că doreşte să îşi întemeieze o familie într-o bună zi şi speră că acest lucru să se întâmple cât mai curând.

Potrivit revistei americane Star, Gerard şi Mădălina se află în această perioadă într-o vizită în Scoţia, iar cererea în căsătorie va fi făcută în timpul acestei vacanţe, unde acesta va discuta cu iubita sa şi despre posibilitatea de a deveni părinţi.

“Gerard e nebun după Mădălina şi îşi doreşte un copil cu aceasta cât mai repede. Se teme să nu devină prea bătrân înainte de a face un copil – ştie că timpul nu e de partea lui”, a povestit o sursă.

În ultima parte a anului trecut, Ghenea şi actorul britanic Gerard Butler au fost surprinşi împreună, în ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediţia italiană a revistei Vanity Fair. După aceea, actorul a spus într-un interviu că s-a îndrăgostit de Mădălina Ghenea la prima vedere.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *