Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Guvern nou , impozite noi

Guvern nou , impozite noi

      Deși a criticat vehement impozitul forfetar impus in timpul  guvernului Boc, premierul Victor Ponta a declarat că ia in calcul un astfel de impozit în domeniul hotelier și serviciilor similare.  Impozitul forfetar reprezinta o sumă fixă percepută fiecărei firme indifernt de bilanțul acesteia. Scopul declarat este acela de a acoperi deficitul de 2,5 miliarde de lei din bugetul aferent anului 2013.  Premierul a ajuns la această concluzie după ce a purtat discuții pe această tema cu ministrul Maria Grapini. Se doreşte colectarea acestei sume din domeniul serviciilor sub formă de impozit întrucât în acest moment nu se încasează nici un leu din acest sector economic.

,,Am discutat astăzi cu doamna Grapini apropo de ideea de a merge din nou pe impozit forfetar la servicii, pentru că acum practic nu şncasăm nimic. Cred că și pentru hotelieri, cei care au restaurante cei mai multi dintre ei, ideea de a plăti un impozit forfetar, să stie că au scăpat şi cu asta-basta…”  potrivit unei televiziuni de știri.

O alta sursă de bani pentru buget, în viziunea guvernului ar fi creşterea salariului minim, măsură care generează  venituri suplimentare .

Pentru anul in curs ținta de deficit bugetar este de 2,4%.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

One Response to Guvern nou , impozite noi

  1. Ce masura buna!!! Trebuia sa ne asteptam la asta! Niciodata nu am avut parte de o surpriza placut , ori de cate ori s-a schimat cate ceva sau cineva in Guvern!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *