Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
"Guild wars 2" schimbă viaţa de MMoRPG

“Guild wars 2” schimbă viaţa de MMoRPG player !

Din punct de vedere grafic jocul dispune de cea mai frumoasă lume pe care aş fi putut vreodată să îmi arunc privirea! Peisajele sunt foarte bine conturate, luminozitatea păstrează senzaţia de poveste şi deţine în sine un mic iz de Alice în ţara minunilor ceea ce ajută la încadrarea jocului în categoria Fantasy. Este foarte bine făcut, cu terenuri variate, natura este bogată, iar la categoria personajelor, Guild wars 2 are un set foarte frumos de personaje asezonat cu clase bine conturate şi nu ai nevoie de un alt indiciu ca unul este luptător înafară de o armură impunătoare şi arme mortale sau că este mag după o robă frumuşică şi cu un par magic cu cristale sclipitoare. Întregul anturaj Fantasy foarte variat cu personaje unice şi cu un spirit de poveste genial, ce ai putea cere mai mult de la un joc!

Din punct de vedere al gameplay-ului sunt foarte multe de spus! Cum am spus la început Guild wars 2 vine cu foarte multe inovaţii:

– Începând cu sistemul de questing: În celelalte jocuri questurile sunt toate identice adică să omori zece lupi apoi să fugi toată harta doar ca să primeşti o recompensă şi după să o iei de la capăt doar că lupii se preschimbă în lupi nervoşi sau în lilieci.
Guild wars 2 a spus stop! Aici questurile sunt interactive, apar când te aştepţi mai puţin şi sunt foarte bogate iar dinamica questurilor se schimbă depinzând de numărul de oameni şi cel mai important a estompat sistemul de “finders-keepers” al creep-ilor ceea ce a dus jocul în topuri. Loot-ul este unic pentru fiecare jucător deci fără duşmănii între oameni

– Urmează specificaţiile caracterelor: Combatul şi sistemul de talente este pur şi simplu mirobolant! De ce? Ei bine consumatorule de jocuri video, fiecare clasă are talente unicate ce depind ce armă foloseşti, cum o foloseşti, până şi profesia pe care o faci are un cuvânt de spus un cuvânt în talente! Celelalte jocuri sunt plictisitoare, cu seturi predefinite de talente şi nicio contribuţie din orice altă parte! Şi încă ceva! Combatul este foarte flexibil, pe lângă talente, depinde şi de comportamentul tău în timpul luptei, decât să stai pe loc şi să foloseşti talente şi să te uiţi că la un televizor… Însă aici trebuie să te fereşti tu însuti! Şi să iţi gândeşti bine mişcările!

– Monştrii sunt superbi! Pe lângă că arată extrem de bine mai este şi felul cum se comportă în cadrul unui război sau atac al jucătorilor. Fiecare vine cu ceva nou şi au un comportament de sine stătător!

– Crafting system este iarăşi un bonus! TRebuie să aduni materiale şi să descoperi singur combinaţii şi să îţi faci singur iteme, pe care mai apoi le poţi salva! Iar durata construirii unui obiect este mult mai rapidă şi nu pierzi vremea şi este mult mai amuzant! Plus poţi picta armurile să îţi alegi singur culorile! Pur şi simplu depinde de tine totul!

– Jocul în echipă este o necesitate şi apartenenţa într-un grup este crucială, puncte bonus la socializare!

– PVP-ul este perfect: Înainte iţi reechipezi caracterul cum vrei şi îţi alegi singur talentele cum vrei şi poţi intra numai la ultimul nivel. Cu un sistem dinamic, nu trebuie să stai să te lupţi ca în orice alt joc! Trebuie să gândeşti, să invigi echipa cealaltă cu ambuscade, asta doar în arenele de luptă, mai este şi sistemul de luptă World vs World unde este practic un război imens între 3 servere cu armate de jucători la porţi! Este pur şi simplu un război! Castele cu catapulte, Baliste şi altele şi maşinări pentru pătruns în acestea şi cu ajutor echipei tale puteţi să deţineţi clădiri de la case până la o cetate!

– Ca o notă finală: JOCUL ESTE INCREDIBIL!

Dacă sunteţi consumatori de Online-Gaming jocul acesta nu ar trebuii să vă lipsească din casă!

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *