Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Grav accident pe DN 1

Grav accident pe DN 1


Un grav accident s-a produs în această dimineață pe Drumul Național 1, pe centura ocolitoare a Avrigului, județul Sibiu, în care o autoutilitară a derapat și a lovit un tir care circula pe același sens de mers. În urma impactului tir-ul a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal de o altă mașină.

Șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului după ce a plecat de pe loc şi a rulat aproximativ 100 de metri, iar maşina a derapat şi a fost lovită de un tir care circula în acelaşi sens de mers. La rândul său, şoferul tir-ului a pierdut controlul volanului, iar maşina a pătruns pe sensul opus, lovind un autoturism care circula regulamentar, a declarat şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Poliţiei Judeţene Sibiu, Bogdan Maxim.

În urma impactului, şoferul autoturismului, un bărbat de 35 de ani, din Avrig, a murit pe loc.

Traficul în zonă a fost blocat total timp de aproape o oră, după care, timp de încă o oră, s-a circulat pe un singur fir, alternativ.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *