Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Elevă olimpică ținută în viață de aparate după ce a căzut de la etaj

Elevă olimpică ținută în viață de aparate după ce a căzut de la etaj

O elevă olimpică de 13 ani, din Bucureşti, a ajuns în stare gravă la spital, unde este ţinută în viaţă de aparate, după ce se pare că ar fi căzut de la etajul trei al vilei în care era cazată.

Fata se afla în tabără împreună cu mai mulţi elevi olimpici la matematică, a declarat purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu.

În acest moment fata se află într-o stare foarte gravă, fiind găsită în hipotermie severă, temperatura corpului fiind de 19,5 grade. A fost transportată la Centrul de primiri urgenţe al Spitalului Sinaia, unde medicii încearcă în continuare să o resusciteze.

Adolescenta are şanse minime de supravieţuire. Fata ar fi stat în zăpadă foarte mult, încă din cursul nopţii, ambulanţa fiind solicitată la faţa locului la ora 7.28 şi ajungând în jurul orei 7.40, când au început şi manevrele de resuscitare, a declarat Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicola.

Fata a fost găsită căzută în zăpadă de către colegi, Poliţia nu a putut preciza dacă a fost vorba despre un accident sau dacă fata s-a aruncat de la etajul vilei, cercetările fiind în desfăşurare.

Tabăra de matematică era organizată de o asociaţie nonprofit, fără a avea niciun fel de autorizaţie de la Ministerul Educaţiei, a declarat șeful Inspectoratului şcolar Judeţean Prahova, Horia Toma.

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *