Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Elev atacat în fața unei școli din Capitală

Elev atacat în fața unei școli din Capitală

elev înjughiat
Un tânăr de 15 ani, elev în clasa a VI-a la Şcoala nr. 148 din București, a fost atacat de două persoane chiar în fața instituției de învățământ. Cei doi l-au înjunghiat pe elev de două ori în picior.

Incidentul a fost sesizat la numărul 112 în jurul orei 11.15, iar iniţial tânărul a spus că nu este elev al Şcolii nr. 148, din Sectorul 5 al Capitalei, şi că a dat unitatea de învăţământ ca reper pentru a putea fi localizat mai uşor, a declarat Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

Victima le-a spus poliţiştilor că în momentul în care se afla în dreptul Şcolii nr. 148 a fost atacat de două persoane care l-au lovit de două ori în picior, cu un cuţit.

Oamenii legii au verificat declaraţia băiatului și au stabilit că este elev în clasa a VI-a la Şcoala nr. 148 din Capitală.

Cei doi agresori care l-au înjunghiat au fost prinşi de poliţiştii Secţiei 24, care au constatat că unul dintre aceştia este coleg cu victima, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei.

Agresorii au fost prinși la aproximativ două ore de la producerea incidentului. Aceștia au 15 ani, iar unul este coleg cu victima, fiind elev tot în clasa a VI-a la Şcoala nr. 148 din Capitală.

Mai mult, cei doi sunt veri l-ar fi atacat pe elev în urma unui conflict care ar pornit din cauza unei fete.

Elevul a fost dus de un echipaj SMURD la Spitalul “Marie Curie”, unde în urma investigaţiilor s-a stabilit că are două răni superficiale la un picior. După tratarea rănilor, elevul a fost lăsat să plece acasă, medicii stabilind că nu este necesară internarea lui.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *