Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Simpaticul finalist de la " Vocea României" ,a avut ceva probleme în famile, tatăl lui a fost grav bolnav. Dar cu toate acestea și cu dorința de a cânta a trecut cu bine peste momentele grele din viața sa.

De la Vocea României, la concerte cu Loredana. Cristi Nistor: “Îmi place că am multe admiratoare”

774588_150152911805115_86369312_o

Simpaticul finalist de la ” Vocea României” ,a avut ceva probleme în famile, tatăl lui a fost grav bolnav. Dar cu toate acestea și cu dorința de a cânta a trecut cu bine peste momentele grele din viața sa.

M-am obişnuit să mă ajut singur, mă interiorizez. Am fost cel mai puternic, pe lângă familie, în multe momente. Tata e ok, un tip de foarte mare suflet, îi trebuie multe lucruri pozitive ca să fie bine

Cântărețul de douăzeci și șase de ani este tare ambițios și are planuri mari în carieră, fiind foarte încântat de evoluția sa, pentru Cristi muzica nu este doar o pasiune ci și o terapie sufletească.

Deși ardeleanul este tare curtat de admiratoare, Cristi încă nu și-a găsit iubirea.

Nu prea am familie pe aici pe lângă mine, sunt cam lupul singuratic. Nu e momentul acum pentru mine. Poate o să se liniştească apele şi va veni şi pentru mine ceva.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *