Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
"Bust-N-rush" Fugi cât te ţin picioarele

“Bust-N-rush” Fugi cât te ţin picioarele

Jocul în sine nu ocupă mult spaţiu (806 MB) şi nici nu are cerinţe mari, iar preţul său este destul de accesibil costând doar $5 şi poate fi achiziţionat de pe site-ul celor de la Techtonic games.

Grafica jocului are ca motto expresia “cu cât mai puţin cu atât mai bine” aşezând jocul în categoria jocurilor care nu te obosesc printr-un mediu încărcat în detalii şi multe obiecte. Însă ambianţa este bine conturat prin caractere specifice zonei, o coloană sonoră ce devine din ce în ce mai antrenantă şi deasemenea înfăţişarea de bolovan cu armătură de cupru a personajului se potriveşte perfect cu peisajul postapocaliptic. Într-un cuvânt “Armonie”!
Gameplay-ul este foarte bine sincronizat cu grafică şi cu coloana sonoră, un început mai lent până se ajunge la ariciul Sonic. Tot ce trebuie să faci este să traversezi harta fără sfârşit, să ocoleşti diverse obstacole şi să aduni puncte. Ai două tipuri de joc:

1. Quest, în timp ce parcurgi harta trebuie să prinzi anumite obiecte ce îţi dau o obligaţie, pe care trebuie să o duci la bun sfârşit pentru a putea primi o nouă obligaţie, şi un număr maxim de două obligaţii;

2. Survival în care pur şi simplu parcurgi nivelul, aduni puncte şi încerci cât de cât să nu loveşti prima piatră din drum. În ambele tipuri de joc există un “High-score” şi poţi să îl joci împreună cu amicii de pe facebook sau cei care mai au jocul.

Jocul nu aduce în sine vreo noutate în această categorie de jocuri, dar este bine venit un nou membru în clubul jocurilor cu care îşi omoară oamenii timpul şi nervii.
Ca atare, jocul merită să fie jucat, fiind destul de rapid, şi bun împărtăşit şi cu prietenii!

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *