Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
BOMBĂ în show-biz.

BOMBĂ în showbiz.

După multe zvonuri despre un posibil divorț, astăzi Andreea Marin și Ștefan Bănica au confirmat separarea printr-o postare pe Facebook.

“Dragii noștri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluția noastră profesională și personală și care ne respecta intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună și pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi. Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă. Dorința noastră este să depășim și acest moment cu aceeași discreție, chiar dacă suntem conștienți de valul de speculații și neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înțelegeți decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile și mai ales copiii. Vă mulțumim, un gând bun! Andreea și Ștefan Bănica”, a adăugat Ştefan Bănica Jr., pe Facebook.

Andreea marin declara despre un posibil divorț:

“Un divorţ nu ar fi ceva care să mă dărâme. Consider că atâta vreme cât avem sănătate, avem ce e mai preţios, în rest, le rezolva timpul pe toate”, a declarat într-un alt moment Andreea Marin.

Andreea este căsătorită din ianuarie 2006 cu cântăreţul şi actorul Ştefan Bănică Jr şi împreună au o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *