Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Bebeluș mort la o zi după ce a fost externat

Bebeluș mort la o zi după ce a fost externat

spital ambulantaUn bebeluș de 11 luni din localitatea Lopătari, judeţul Buzău a murit la o zi după externare.Se pare că decesul a survenit  în urma unor probleme respiratorii.

În urmă cu o săptămână a ajuns la Spitalul Judeţean Buzău deoarece tușea și respira greu. După cinci zile, micuța a fost externată. A doua zi i s-a făcut rău, iar părinţii au chemat ambulanţa. În aşteptarea unui ajutor, copila s-a stins.

Acum părinţii îi acuză pe medici că nu au tratat-o corespunzător.

A externat-o fără o reţetă, fără un sirop şi ea tuşea. Nu era vindecată. Să vii din spital şi să mori la nici 24 de ore, aia e o fetiţă vindecată?, a declarat tatăl copilului.

I-am dat ţuică, nu mult, un litru şi jumătate şi i-am spus că dacă o face bine îi mai dau şi bani. 200-300.000, mai mult nu am avut că suntem familie săracă. Cred că de aceea ne-a trimis şi acasă. Din pricina asta am pierdut copilul, că nu am avut bani, a spus şi mama bebeluşului.

Conducerea Spitalului spune că a demarat o anchetă şi aşteaptă rezultatul necropsiei micuţiei.

Aşteptăm rezultatele autopsiei. E posibil să fi fost o afecţiune ascunsă, o afecţiune care nu a ieşit la analizele noastre şi după ce vom avea rezultatele putem să tragem o concluzie, a declarat Victor Ioniţă, directorul medical al SJU Buzău.

Părinţii micuței decedate spun că vor depune plângeri la Colegiul Medicilor şi la Parchet.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *