Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Au adoptat o fetiţă

Au adoptat o fetiţă

Se numeşte Dakota, şi a fost adoptată de prezentatoarea Tv, Rosie O’Donnell, şi partenera sa de viaţă, Michelle Rounds.

Rosie O’Donnell şi Michelle Rounds s-au căsătorit în secret în iunie 2012, după ce Michelle a fost diagnosticată cu tumori desmoide. Informaţia, că cele două femei au adoptat un copil, a fost confirmată de agentul de presă al vedetei. Bebeluşul s-a născut pe 5 ianuarie, este fetiţă şi se numeşte Dakota.

Rosie a avut cu câtva timp în urmă o relaţie cu Tracy Kachtick-Anders, de care s-a despărţit în 2011, şi o relaţie de lungă durată şi cu Kelli Carpenter între anii 2004 şi 2007, cu care are patru copii.

Rosie O’Donnell, celebră în America graţie unui talk show de televiziune, devenită ulterior una dintre cele mai cunoscute activiste pentru drepturile homosexualilor şi lesbienelor, a fost văzută ultima oară pe micile ecrane nord-americane în calitate de prezentatoare a emisiunii “The Rosie Show”, difuzată de postul OWN, deţinut de Oprah Winfrey. Acest talk show zilnic a fost anulat în luna martie, din cauza audienţei scăzute.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *