Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Assassin's creed 3 un joc ce pune punctul pe I

Assassin’s creed 3 un joc ce pune punctul pe I

Din punct de vedere grafic, Jocul este foarte bine conturat recreând în tocmai anturajul anilor 70′ timpul în care se petrece acţiunea. Personajele sunt foarte bine conturate cu personalităţi de sine stătătoare, costumaţiile sunt foarte bine alese iar mediul parcă ar fi scos ca din poveşti. Cei de la Ubisoft, pentru a face acest joc să coreleze cu realitatea, au adus la cunoştinţă că în acest proiect este bazat pe fapte reale şi date istorice adevărate, ceea ce oferă şi veridicitatea jocului.

Din punct de vedere al gameplay-ului însă lucrurile nu stau foarte bine. Celelalte jocuri din aceeaşi serie aveau atenţia concentrată pe acţiune, fără foarte multe lucruri ce să depărteze atenţia de la firul logic şi normal al istoriei jocului, însă aici sunt destul de mulţi fani care au dezaprobat caracterul variat al jocului. Fanilor nu le-a convenit ca personajul, fiind un assassin, să trebuiască să vâneze iepuraşi, căprioare şi alte animale pentru a face rost de bani sau să trebuiască să facă pe postaşul satului doar pentru a primii nişte puncte. Logica în aceste situaţii nu prea bate cu realitatea şi i-a deranjat puţin pe fanii genului. Deasemenea sunt foarte multe BUG-uri ce priveşte modul de desfăşurare, la modul mai cazi prin hartă, mai dispare o armă în timp ce o foloseşti, se mai schimbă caracterul armelor (foloseşte o sabie c-am cum ar trebui folosit un cuţit sau vice-versa). Istoria jocului este foarte bine conturată, cu misiuni principale cursive, fără a strica în vreun fel povestea principală.

O altă problemă este următoarea: Momentele de legătura între personaje, misiune, momente şi acţiuni au fost făcute dinainte! Iar în joc ai capacitatea de a-ţi achiziţiona noi costumaţii şi să zicem că porţi un costum roşu şi ajungi la un anumit moment de legătură (un filmuleţ) observi că tu ai un alt costum apoi, când se termină filmuleţul observi că ai costumul roşu de la început ceea ce nu e tocmai drăguţ mai ales de la o firmă de renume ca Ubisoft.

Multiplayer-ul este însă cel care scoate acest joc în lumină, fiind bine făcut şi acceptat de fani.

Jocul are nişte cerinţe mai aparte, aveţi nevoie de un computer destul de avansat pentru a putea juca acest joc şi ocupă destul de multă memorie HDD aşa că nu chiar toată lumea poate să îl joace.

Nici preţul nu este minim, poate fi achiziţionat de pe Steam cu preţul de 49,99€ sau din magazinele de electronice.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *