Are o relaţie cu fondatorul platformei Twitter

Lily Cole, modelul şi actriţa britanică,  are o relaţie cu fondatorul platformei de microblogging Twitter, miliardarul american Jack Dorsey.

Cole, mai tânără decât Dorsey cu 11 ani, au început anul 2013 în reşedinţa de vacanţă a miliardarului rus, Roman Abramovici, aflată pe insula St. Barts, iar în prezent sunt într-o croazieră în Marea Caraibilor, la bordul unui iaht de lux.

Lily Cole este un model britanic care a apărut pe copertele unor reviste celebre şi a participat la prezentările unor case de modă renumite – Christian Lacroix, Alexander McQueen, Chanel, Hermes, Galliano, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier şi Marc Jacobs. Din 2008, modelul britanic a început să cocheteze şi cu actoria şi a putut fi văzută într-un rol în filmul “The Imaginarium of Doctor Parnassus”, în care i-a avut ca parteneri pe Jude Law, Heath Ledger, Johnny Depp şi Colin Farrell.

Jack Dorsey este un creator de site-uri şi om de afaceri, cunoscut în calitate de creator al platformei de microblogging Twitter care are o valoare de piaţă de până la 11 miliarde de dolari şi se pregăteşte pentru listarea la bursă în 2014.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *