Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
A pierdut peste două kilograme de bijuterii de aur - VEZI cum a fost posibil

A pierdut peste două kilograme de bijuterii de aur – VEZI cum a fost posibil

bijuterii pierdutePatronul unei case de amanet din Iaşi a anunțat că un angajat, care este și finul său, a pierdut o sacoşă în care se aflau 2,5 kilograme de bijuterii de aur.

Sesizarea privind dispariţia aurului a fost făcută la Secţia 1, de patronul unei case de amanet, a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi.

Potrivit sesizării, un angajat al casei de amanet Express Credit Amanet a pus sacoşa în care se afla aurul pe capota autoturismului, a intrat în maşină și a plecat, uitând de sacosă.

După cele întâmplate, patronul anunță că oferă o recompensă de 100.000 de lei celui care îi aduce sacoşa cu bijuteriile din aur.

Mai mult, reprezentanţii IPJ Iaşi îl vor sancționa pe patronul casei de amanet deoarece nu a respectat legislaţia privind transportul de valori.

Potrivit Legii 333/2003 privind transportul de valori bijuteriile ar fi trebuit să fie transportate cu o maşină blindată care trebuia sa fie însoţită de personal de pază specializat. Fapta a fost constatată şi urmează a se stabili sancţiunea’, a declarat Anca Vâjiac.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *