Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
A fost diagnosticat cu cancer pancreatic terminal

A fost diagnosticat cu cancer pancreatic terminal

Fost chitarist al trupei Dr. Feelgood şi unul dintre actorii importanţi din distribuţia serialului “Urzeala tronurilor”, Wilko Johnson a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în stare terminală.

Managerul său, Robert Hoy, a anunţat acest diagnostic într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a actorului.

“Wilko a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în stadiu terminal. A ales să nu facă chimioterapie. În prezent se simte bine, nu are încă dureri şi poate spera la câteva luni de sănătate acceptabilă”, a declarat acesta.

Actorul, care interpretează rolul Ser Ilyn Payne în celebrul serial “Urzeala tronurilor”, produs de HBO, este şi un renumit muzician şi nu se gândeşte să încetinească ritmul de muncă în următoarele două luni.

“Tocmai a plecat într-o călătorie în Japonia. Când se va întoarce, va înregistra un nou CD, va face o scurtă călătorie în Franţa, iar apoi va susţine o serie de concerte de adio în Marea Britanie”, a mai anunţat managerul său.

Robert Hoy spune că Wilko Johnson le mulţumeşte fanilor săi pentru că au făcut ca “viaţa (sa) să fie atât de extraordinară şi o experienţă plină de evenimente”.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *