Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Un parfum proaspăt scos din cuptor

Un parfum proaspăt scos din cuptor

Miros de aluat copt, aburind, căruia i-au fost adăugate note de condimente uşor picante- iată reţeta noului parfum, marca Pizza Hut, creat special pentru fanii restaurantului dar şi pentru cei care doresc să se “îmbrace” într-o aură…gastronomică, greu de ignorat.

Apa de parfum Pizza Hut este o creaţie recentă a lanţului de restaurante recunoscute, în lumea întreagă, pentru specificul şi varietatea produselor oferite clienţilor. Esenţa este disponibilă în ediţie limitată şi “a luat naştere” în Canada, ca urmare a unui sondaj de opinie desfăşurat în mediul online, pe pagină oficială de Facebook a restaurantelor Pizza Hut.

Consumatorii au răspuns într-un număr foarte mare “DA” la întrebarea: Vă place mirosul descoperit la deschiderea unei cutii de pizza aburinda? . 300 de comentarii mai  tâtziu, Pizza Hut se gândeşte deja la lansarea pe piaţă a parfumului Pizza Hut-apă de parfum-, scrie cotidianul francez Liberation.

Cele 100 de mostre au fost trimise fanilor cei mai interesaţi să testeze şi să poarte în lume mirosul inconfundabil al unei felii de pizza cu de toate. În funcţie de reacţia publicului amator de arome unice, ambalate corespunzător, Pizza Hut va lansa în lumea întreagă primul parfum cu note de pizza aburindă.

Lanţul de restaurante Pizza Hut nu este prima firmă de acest tip care ăşi încearcă norocul cu o linie de parfumuri. Fast-Foodul american de tradiţie, Burger King a lansat, în ediţie limitată, acum aproximativ 4 ani, spray-ul de corp Flame (trad. Flăcără). Acesta a înregistrat, în doar 3 zile de la lansare,mii de cumpărători dar a dispărut rapid de pe piaţă.

Sursa foto: liberation.fr

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *