Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Rihanna a primit un cadou "periculos" de Crăciun

Rihanna a primit un cadou “periculos” de Crăciun

Este “periculos” şi a costat 160.000 de dolari. Cântăreaţa Rihanna a primit de la rapperul Jay-Z şi de la echipa managerială a casei de discuri Roc Nation un cadou, mai special, de Crăciun.

Cadoul de Crăciun primit de artistă este un automobil Porsche în valoare de 160.000 de dolari. Cântăreaţa a primit un model argintiu Porsche 911 Turbo S, prin intermediul căruia managerii casei de discuri Roc Nation au dorit să marcheze începutul sărbătorilor de iarnă şi să o felicite pentru încă un an plin de succes în industria muzicii pop. Rihanna a postat câteva fotografii cu noul ei automobil şi un mesaj în care a avut şi o referire la cântecul “Clique” lansat de Kanye West.

“Nimeni nu va îndrăzni să se ia de «Clique» a mea (sic)!! Vă mulţumesc tuturor, fraţii mei de la Roc Nation! Vă iubesc, băieţi. Sunteţi nebuni că mi-aţi luat ceva atât de periculos”, a scris aceasta.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa “S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, “Umbrella”, “Take a Bow” şi “Disturbia”. În ultimii patru ani, cântăreaţa născută în Barbados a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: “Rated R” (2009), “Loud” (2010), “Talk That Talk” (2011) şi “Unapologetic” (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *