Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Prognoza meteo - Luni 3 decembrie - VEZI TEMPERATURILE

Prognoza meteo – Luni 3 decembrie – VEZI TEMPERATURILE

Prima lună de iarnă se anunţă imprevizibilă cu schimbări bruşte de temperatură, ploi, dar şi ninsori. Zilele şi nopţile sunt din ce în ce mai reci iar temperaturile sunt în scădere. Precipitaţii mixte sunt anunţate în aproape toată ţara, iar la munte se anunţa primele ninsori. Plouă în cea mai mare parte a teritoriului, în estul ţării, izolat, cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. Vântul va sufla cu putere în anumite regiuni, în special în sudul şi estul ţării.

Temperatura aerului, în scădere în regiunile intracarpatice, va avea maxime cuprinse între 2 şi 12 grade şi minime între -5 şi 5 grade.

 

 

 

 

 

 

În Bucureşti treptat vremea se răceşte şi iarna îşi intra în drepturi. Norii au pus stăpânire cer şi va ploua aproape toată ziua. Începutul acestei săptămâni va semăna mai mult cu o zi ploioasă de toamnă. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.
Umbrela este accesoriul indispensabil în această zi.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *