Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Helen Mirren, o stea pe Walk of Fame

Helen Mirren, o stea pe Walk of Fame

Actriţa Helen Mirren va avea o stea pe Bulevardul Gloriei din Los Angeles şi este cea de-a 2.488-a de pe Walk of Fame.

Aceasta va fi dezvelită în cadrul unei ceremonii oficiale ce va avea loc pe 3 ianuarie , iar ca o ironie a sorţii, va fi plasată în faţa Pig N’ Whistle Pub, un bar cu specific britanic, chiar lângă steaua care îi este dedicată compatriotului ei Colin Firth, starul din “Discursul regelui& The King’s Speech”.

Helen Mirren a început să joace încă din liceu, iar mai târziu a făcut studii clasice de actorie la New College of Speech and Drama din Londra. La vârsta de 20 de ani, aceasta s-a alăturat Teatrului Naţional pentru Tineret, unde şi-a făcut debutul pe scenă în rolul Cleopatrei, după care a jucat în numeroase piese de William Shakespeare. Deşi, Mirren, este deseori descrisă ca fiind cea mai respectată actriţă clasică a Marii Britanii, ea a fost mereu dispusă să iasă din zona sigură a convenţionalului, aşa cum poate fi observată în filme precum “Cal” şi “Monteriano”. În ambele producţii, ea joacă roluri de femei mature îndrăgostite de bărbaţi mai tineri.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *