Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Channing Tatum va deveni tătic

Channing Tatum va deveni tătic

Channing Tatum, actorul desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2012, şi Jenna Dewan-Tatum vor deveni pentru prima dată părinţi.

Afirmaţia a fost confirmată chiar de către acesta. Channing Tatum şi Jenna Dewan s-au cunoscut în timpul filmărilor de la filmul “Step Up” din 2006 şi s-au căsătorit în California în 2009.

Născut pe 26 aprilie 1980, Tatum este actor, dansator şi fost model american. În tinereţe el a lucrat ca stripper într-un club de noapte, înainte de a deveni model şi apoi actor profesionist. S-a remarcat în filme cu succes de casă precum “Dansul dragostei/ Step Up” (2006), “G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei/ G.I. Joe: The Rise of Cobra” (2009), “Dragul meu John/ Dear John” (2010), “Jurământul/ The Vow” (2012), “21 Jump Street – O adresă de pomină” (2012) şi “Mike meseriaşu’/ Magic Mike” (2012), un film inspirat din activitatea lui de stripper.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *