Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Antiteza între aparenţă şi esenţă a magazinelor Apple.

Antiteza între aparenţă şi esenţă a magazinelor Apple

Gizmodo a făcut rost de aceste informaţii de la angajaţii magazinelor Apple din opt state din america, Vancouver şi Londra, şi au primit şi fotografii sau mail-uri legate de obiceiurile din Apple Store-uri graţie anonimatului.

„Aveam un telefon crăpat, aşa că am început să jucăm fotbal cu el în depozit, apoi l-am înlocuit cu unul nou-nouţ. Alteori făceam teste în spatele magazinului, aruncam telefoanele pe jos, încercând să vedem care obţine cea mai mare crăpătură pe ecran. La un moment dat, am încercat să vedem cine distruge cel mai tare un iPad”, spune o sursă,  care recunoa;te, pe deasupra, că a filmat întreaga “acţiune”.

Un alt angajat a dezvăluit că unul dintre colegii săi aducea droguri la locul de muncă: „Eu nu mă drogam, dar am fost informat că respectivul aducea ecstasy şi cocaină pentru toată lumea. El fie lipsea de la muncă, fie era sub influenţa drogurilor, dar nu a fost concediat, lucra demult acolo”. O altă persoană a dezvăluit că şeful său i-a făcut avansuri şi că se culcase deja cu câteva dintre subalterne.

O altă sursă a spus că îşi schimba Iphone-ul cu unul nou din depozit de câte ori a dorit. Ceea ce este alarmant, însă, este că angajaţii din astfel de magazine obişnuau să invadeze intimitatea clienţilor. Aceeaşi sursă a mai precizat că, în cazul în care un client cerea mutarea fişierelor sale de pe un dispozitiv pe altul, toţi angajaţii din Apple Store se uitau la ele: „Aşa am aflat că unul dintre clienţi are un site pentru adulţi. Am trimis fişierele tuturor colegilor”, a admis angajatul.

Înşelătoria se numără şi ea printre practici. Un alt om din interior se mândreşte cu fapta sa: „Eu am scos o grămadă de procesoare şi hard-disk-uri şi le-am înlocuit cu unele mai puţin performante. Nu regret nimic.”De asemenea, un coleg de-ai săi a furat aproximativ 45 de iPhone-uri pe care, ulterior, le-a vândut.
Toate acestea sunt doar o repercusiune a managementului prost şi ineficient a multor Apple Store-uri.„De obicei, şefii stăteau la birou, se plângeau ce viaţă tragică au şi se jucau Angry Birds” spune un angajat. Un altul admite că avea un şef ce pipăia sânii şi fundul angajatelor deşii acesta era homosexual declarat.

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *