Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
A cerut oficial divorţul

A cerut oficial divorţul

Curtea Superioară din Los Angeles a primit actele prin care Ashton Kutcher cere divorţul de actriţa Demi Moore, la mai mult de un an de când aceştia s-au despărţit.

În documentele, Kutcher are drept cauză a divorţului “diferenţe ireconciliabile”. Acestea arată că actorul nu doreşte ajutor financiar din partea actriţei, dar nici nu refuză să îi acorde acesteia un eventual sprijin financiar. Demi Moore, în vârstă de 50 de ani, şi Ashton Kutcher, în vârstă de 34 de ani, s-au despărţit în noiembrie 2011, după ce o femeie din San Diego a declarat că ar fi avut o relaţie trecătoare cu actorul.

Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele “Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas” (2008), “Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine’s Day” (2010) şi “Fără obligaţii/ No Strings Attached” (2011). În acest an, a fost făcut public faptul că Ashton Kutcher îl va interpreta pe Steve Jobs într-un film produs la Hollywood despre cofondatorul companiei Apple, care va descrie viaţa acestuia, începând cu anii hippie din tinereţe şi până la lansarea tehnologiilor sale considerate revoluţionare.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *