Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Uriaşul sensibil >> Jerzy Janowicz e în finală la Paris

Uriaşul sensibil >> Jerzy Janowicz e în finală la Paris

Gigantul de 2.03 metri, Jerzy Janowicz (numărul 69 ATP), l-a învins astăzi pe francezul Gilles Simon, la el acasă în sala de la Paris-Bercy, scor 6-4, 7-5 şi s-a calificat în finala BNP Paribas Masters.

Polonezul a şocat publicul parizian eliminându-l pe Simon după un nou meci perfect, iar armele sale, serviciul, forehand-urile puternice şi scurtele puse cu o fineţe incredibilă pentru alonja sa au funcţionat şi astăzi la turaţie maximă.

La finalul meciului, Janowicz(21 de ani) a arătat ce era în sufletul lui, presiunea primului rezultat mare al carierei sale şi bucuria imensă făcându-l pe acesta să nu îşi poată stăpâni lacrimile(foto 2).

Lista jucătorilor pe care Janowicz i-a eliminat în această săptămână este incredibilă. Polonezul care s-a înscris în calificări a bătut doi jucători aflaţi în Top 10, alţi doi aflaţi în Top 20 şi un altul clasat în Top 30.  Cea mai mare victorie a lui Janowicz a fost cea de joi, când l-a bătut pe campionul olimpic en-titre şi numărul 3 mondial, Andy Murray Janko Tipsarevic(nr. 9 ATP), Marin Cilic(13), Gilles Simon(20) şi Philipp Kohlschreiber(23) sunt celălalte victime ale uriaşului polonez.

Jerzy Janowicz îl va întâlni în finala de mâine de la BNP Paribas Masters pe învingătorul partidei Michael Llodra – David Ferrer(cap de serie nr. 4).

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *