Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
TURNEUL CAMPIONILOR: Federer l-a învins clar pe Murray şi va juca marea finală cu Djokovic

TURNEUL CAMPIONILOR: Federer l-a învins clar pe Murray şi va juca marea finală cu Djokovic

Elveţianul Roger Federer, al doilea jucător al lumii i-a încheiat sezonul britanicului Andy Murray, scor 7-6(2) 6-2, în semifinalele ATP World Tour Finals de la Londra.

Andy Murray pornea ca favorit în faţa lui Federer în lumina ultimelor două succese obţinute în faţa elveţianului(la Olimpiadă şi la Shanghai) şi părea că va oferi fanilor londonezi un nou moment sportiv extraordinar asemeni multora trăite de aceştia în acest an.

Scoţianul a început foarte bine şi a făcut repede break-ul, dar “The Fed Express” a revenit înainte ca setul să se termine egalând la 4. În tie-break elveţianul a mai revenit odată de la 1-3 şi a câştigat cu 7-5.

Setul doi a fost un “walk in the park” cum spun londonezii când se referă la îndeplinit formalităţi şi Roger Federer va încerca astăzi să câştige pentru a şaptea oară Turneul Campionilor în finala cu Novak Djokovic, liderul mondial.

Federer joacă extraordinar atunci când preia conducerea pe tabelă. Odată ce câştigă un set e incredibil de greu de oprit (Andy Murray)

În cealaltă semifinală Novak Djokovic l-a învins, scor 4-6, 6-3, 6-2 pe Juan Martin Del Potro.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *