Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
TURNEUL CAMPIONILOR: Djokovic şi Murray câştigă în prima zi - VEZI rezultatele

TURNEUL CAMPIONILOR: Djokovic şi Murray câştigă în prima zi – VEZI rezultatele

Primele meciuri din Grupa A de la Barclays ATP World Tour Finals nu au adus surprize, Andy Murray învingându-l în primul meci pe cehul Thomas Berdych cu 3-6, 6-3, 6-4, iar Djokovic trecând de Jo-Wilfred Tsonga, scor 7-6(4), 6-3.

În primul meci, atât Murray cât şi Berdych au servit foarte bine şi numai un break în fiecare set a făcut diferenţa.  “M-am simţit extraordinar să joc din nou acasă, pentru prima oară după victoria mea de la Olimpiadă. Trebuie să fac un ultim efort în acest sezon şi să câştig aici. Meciul pe care l-am făcut azi a fost un start decent.”,a spus Andy Murray.

Ca şi Murray, Djokovic a început mai greu oferindu-i lui Tsonga multe mingi de break însă a reuşit să îşi ţină serviciul şi să câştige primul set la tiebreak. Setul doi a fost fără istoric, “Nole” a profitat de deziluzia lui Tsonga de a nu fi câştigat primul set şi a realizat două breakuri în drum spre prima sa victorie în Grupa A. “Să fiu sincer el a jucat mai bine în primul set, dar am reuşit să îmi pastrez echilibrul mental şi să mă impun”, a declarat “Nole” după meci.

Rezultatele de luni

Simplu – Grupa A

(1) Novak Djokovic def. (7)Jo-Wilfred Tsonga 7-6 (4), 6-3

(3) Andy Murray def. (5) Tomas Berdych; 3-6, 6-3, 6-4

Dublu – Grupa A

(6) Marcel Granollers and Marc Lopez def. (1) Bob Bryan and Mike Bryan; 7-5, 5-7, 11-9 tiebreak.

Grupa B

(2) Max Mirnyi and Daniel Nestor def. (4) Robert Lindstedt and Horia Tecau; 4-6, 7-6 (1), 12-10 tiebreak.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *