Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Sexul, o afacere de bilioane de euro

Sexul, o afacere de bilioane de euro

Amatorii de senzații tari și speciale pot experimenta cele mai ascunse fantezii sexuale în cartierele roșii ale lumii.

După principiul „sexul vinde” turismul sexual s-a transformat într-o afacere de bilioane de euro.

Cele mai cunoscute destinații pentru turism sexual sunt Tailanda, Brazilia, Sri Lanka, Republica Dominicană, Costa Rica și Cuba.

În Europa, cea mai cunoscută metropolă în care stilul de viață prohibit majorității, unde plăcerile carnale sunt satisfăcute pe deplin, este Amsterdamul. Persoane de ambele sexe care se prostituează au la dispoziție peste 300 de “cabine de lucru”, iar în afara cluburilor cu circuit limitat, “fetele” sau “băieții” stau în vitrine, pe stradă.

Parisul este o alta destinație sexuală bine cunoscută. Rue St. Denis și Place Pigalle sunt locuri ale “pierzaniei” cu tradiție, unde soldații aliați din timpul celui de-al doilea război mondial veneau să se relaxeze și unde show-urile de streaptease sunt la loc de cinste. Faimosul Moulin Rouge, cabaretul unde intrarea costa 80 de euro, atrage sute de turiști, la fel ca si sex-shop-urile care îl înconjoară.

În Hamburg, există cartierul St. Pauli, unde Cabaretul Safari oferă curioșilor ocazia de a viziona un act sexual real.

În Londra, cu zona Soho în prim plan, încă de la mijlocul secolului 18, străzile sunt pline de prostituate, bordeluri și cluburi de streaptease.

O altă destinație sexuală interesantă poate fi Rue d’Aerchot din Bruxelles, din apropierea sediului Parlamentului European și Copenhaga, unde deși prostituția este interzisa, iar bordelurile sunt ilegale, prostituatele își desfășoară totuși munca pe ascuns.

De asemenea și Praga se luptă pentru a deveni al doilea centru al prostitutiei legale din Europa.
Dintre sutele de ghiduri de calatorie, doar câteva conțin capitole legate de turismul sexual.

Mai puțin răspandit, dar foarte bine organizat, turismul sexual pentru publicul feminin include destinații ca Italia, Grecia, Turcia, Spania, zona Caraibelor (Jamaica, Barbados, Republica Dominicană), Africa (Tunisia, Gambia, Kenya) sau celebrele deja Pattaya și Phuket din Tailanda.

Alte locatii mai putin cunoscute sunt Nepalul, Marocul, Ecuadorul și Costa Rica.

Spre deosebire de turismul sexual organizat pentru publicul masculin, cel feminin se desfășoară mai puțin în bordeluri. Un gigolo acceptă de obicei și alte recompense în afară de bani (cadouri, mese la restaurant, haine etc.).

O ramură importantă a turismului sexual feminin este cea în care schimbul comercial bani-sex nu are loc, răsplata fiind plăcerea ambilor parteneri.

Sursă foto: wallsave.com; desktopwallpapers.ro; evz.ro; hd-wallpaper-noi.blogspot.ro;

dli.ro; harbuz.eordpress.com;


Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *