Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Şah in mare viteză >> DJOKOVIC îl învinge pe MURRAY după un meci fabulos

Şah in mare viteză >> DJOKOVIC îl învinge pe MURRAY după un meci fabulos

Novak Djokovic a obţinut a patra victorie din acest an asupra lui Andy Murray, învingându-l, scor 4-6, 6-3, 7-5, într-un meci contând pentru Grupa A a Turneului Campionilor de la Londra.

Cei doi au făcut un nou meci extraordinar, caracterizat de multiplele raliuri senzaţionale, dovada că cei doi nu au aproape nici o slăbiciune în jocul lor. 

Un Murray fără greşeală i-a dat doar trei puncte pe propriul serviciu lui Djokovic în primul set pe care l-a câştigat cu 6-4.  Djokovic nu şi-a pierdut celebrul său echilibru mental, deşi scoţianul Murray a avut minge de break şi în setul secund.  Murray a început să greşească şi “Nole a făcut break-ul câştigând setul cu 6-3.  În setul decisiv, Djokovic a condus cu 4-2, Murray a revenit şi a condus cu 5-4 pentru ca sârbul să îşi adjudece setul şi meciul, scor 7-5.

“Ultimele două minute din meci l-au decis”, a spus Murray, completat de Djokovic: “M-am aşteptat la un meci foarte greu şi aşa a fost. Ne-am dus până la capăt şi meciul s-a decis la ultimul punct.”

În celălalt meci al grupei, Thomas Berdych l-a învins pe Jo-Wilfred Tsonga, scor 7-5, 3-6, 6-1.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *