Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Reghecampf se scuză: "Respect Dinamo, club la care am jucat"

Reghecampf se scuză: “Respect Dinamo, club la care am jucat”

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat astăzi că nu a vrut să ironizeze clubul Dinamo şi antrenamentele făcute de antrenorul Dorinel Munteanu atunci când s-a referit la acestea în cadrul unei emisiuni televizate în această săptămână.

“Reghe” intrase în direct la o emisiune televizată în care a comentat o poză cu Ionel Dănciulescu care făcea genoflexiuni cu greutăţi de 20 de kilograme în spate, poză apărută înt-un articol din Prosport. Pus să comenteze articolul, antrenorul Stelei a spus: “Priviţi poza cu Dănciulescu, ei ridică 20 de kilograme la antrenamentele în sală. Ei cum puteţi voi să spuneţi că steliştii sunt dopaţi când noi facem genoflexiuni cu 80 de kilograme în spate? Nu înţelegeţi că noi facem antrenamente de 10 ori mai grele?”

Stelistul a remediat astăzi situaţia aruncând vina pe presă. “Respect Dinamo! Îl respect pe Dorinel şi metodele lui de antrenament. Am văzut că într-o emisiune s-a vorbit despre ce am zis eu şi s-au comentat numai prostii. Pe urmă tot voi o să vă supăraţi că nu mai intru în direct la voi în emisiuni. Asta e viaţa!”, a spus Reghe.

La 13 ani am fost ochit de antrenorul dinamovist Ionuţ Chirilă, pe când participam la un turneu de sală de minifotbal. Eram un copil, m-a bucurat nespus atunci că am ajuns la un club cu tradiţie din România – Laurenţiu Reghecampf despre perioada petrecută la Dinamo

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *