Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Record pentru Samsung: GALAXY S III atinge 30 de milioane de unități vândute - VEZI CÂT A VÂNDUT APPLE

Record pentru Samsung: GALAXY S III atinge 30 de milioane de unități vândute – VEZI CÂT A VÂNDUT APPLE

Samsung Electronics a anunțat astăzi că smartphone-ul GALAXY S III a depășit pragul de 30 de milioane de unități vândute în întreaga lume, în cinci luni de la lansarea sa.

„GALAXY S III este, în continuare, unul dintre modelele preferate ale utilizatorilor noștri din întreaga lume. Atingerea acestui număr impresionant de unități vândute stabilește un nou record pentru Samsung și reprezintă un motiv în plus de a oferi produse de top,” a declarat JK Shin, Președinte și Șef al diviziei IT & Mobile Communications din cadrul Samsung Electronics. „În numele Samsung Mobile, aș vrea să felicit și să mulțumesc milioanelor de utilizatori din întreaga lume care au ales Samsung GALAXY S III.”

În aproximativ aceeași perioadă de timp de la lansarea sa (150 de zile), GALAXY S II, lansat în 2011, a fost vândut în 10 milioane de unități.

 

Dar dacă facem o comparație între smartphone-ul de la Samsung și iPhone 5, trebuie să știți că Android și Samsung au pierdut bătălia: cel mai nou smartphone de la Apple s-a vandut în, atenție, primele TREI ZILE de la lansare în peste cinci milioane de unități.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *