Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Rafael Nadal s-a întors la antrenamente!

Rafael Nadal s-a întors la antrenamente!

Spaniolul Rafael Nadal, fostul lider mondial al ierarhiei ATP, s-a întors pe terenul de tenis şi a început să lovească mingi din nou după o pauză de 5 luni de zile.

Nadal a efectuat o şedinţă de pregătire sub atenta supraveghere a unchiului său Toni Nadal, într-o sală din oraşul său natal, Manacor. El speră ca pregătirea pe care o face să îl aducă în formă maximă la startul primului Grand Slam al anului, Australian Open, programat în ianuarie 2013.

Diagnosticul care îl ţine pe tuşă de mai bine de 5 luni pe campionul spaniol este ruptură partială a tendonului rotulian şi inflamare a ţesutului gras interrotulian la genunchiul stâng (sindromul Hoffa). Din această cauză Nadal nu şi-a putut apăra titlul olimpic şi nici nu a putut participa printre alte turnee la US Open şi la Turneul Campionilor de la Londra.

De 11 ori câştigător al unui turneu de Grand Slam, Nadal nu a mai jucat de la eliminarea sa de la Wimbledon de către cehul Lukas Rosol.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *