Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Rafa Benitez este noul antrenor al lui Chelsea!

Rafa Benitez este noul antrenor al lui Chelsea!

În această seară, campioana Europei, Chelsea Londra, l-a numit manager interimar pe spaniolul Rafael Benitez după ce Roberto Di Matteo a fost forţat să îşi dea demisia ca urmare a înfrângerii cu Juventus(0-3).

Conform presei din Anglia, numirea ca interimar a lui Benitez şi nu ca manager general indică faptul că cei de la Chelsea vor să îl aducă în vara viitoare pe Pep Guardiola când acesta se va întoarce în fotbal după o pauză de un an.

“Patronul şi conducerea echipei consideră că Benitez este un manager cu experienţă mare la cel mai înalt nivel, care ne poate ajuta imediat să ne atingem obiectivele“, se arată în comunicatul dat de Chelsea în această seară.

Benitez a câştigat Champions League cu Liverpool învingând pe AC Milan în “miracolul de la Istanbul” şi a calificat echipa de pe “Anfield Road” şi în finala din 2007 pierdută în faţa lui Milan. El a mai antrenat şi echipele Internazionale Milano şi CF Valencia.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *