Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Prognoza meteo pentru weekend-ul 24 - 25 noiembrie - VEZI TEMPERATURILE

Prognoza meteo pentru weekend-ul 24 – 25 noiembrie – VEZI TEMPERATURILE

În acest sfârşit de săptămâna vremea nu este foarte prietenoasă. Dacă weekend-ul trecut temperatura aerului ne îndemnă la plimbări printre frunze căzute şi soarele se mai arata din când în când pe cer, zilele de sâmbătă şi duminică ale acestei săptămâni ne aduce vreme închisă şi mohorâtă. Temperaturile sunt în uşoara scădere şi sunt anunţate precipitaţii în aproape toată ţara, în special în regiunile vestice unde sunt anunţate ploi slabe sau burniţe. Vântul va sufla slab până la moderat.

Sâmbăta, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între -4 şi 5 grade.

 

La munte, temperatura aerului este resimţita cu 2-3 grade mai puţin datorită condiţiilor de ceaţă şi burniţa, anunţate în special în zona Carpaţilor Occidentali şi Meridionali. Cerul se va înnora treptat pe parcursul zilei. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni local va fi ceaţă, iar vântul va sufla slab până la moderat. Meteorologii ne spun că sunt valori normale pentru această perioadă şi chiar dacă temperatura aerului este în scădere, nu sunt variaţii semnificative faţă de intervalul anterior.

 

În Bucureşti, soarele sta în continuare ascuns printre nori. Ziua de sâmbătă ne aduce o dimineaţă rece, vântul îşi va face simţită prezenţa şi trecător vor fi condiţii de burniţă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

 

Duminică, vremea se menţine închisă. Cerul va fi mai mult înnorat, vântul va sufla slab până la moderat şi sunt anunţate precipitaţii în aproape toată ţara. Ceata va fi prezentă mai mult în sudul şi estul ţării, posibil asociată cu burniţă şi ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. În ceea ce priveşte temperaturile nu este o mare diferenţă în comparaţie cu ziua precedentă.

Valorile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade, iar cele minime între -6 şi 4 grade.

La munte, ultimele zile din această săptămână parcă sunt surori. Temperaturile au aproximativ aceleaşi valori. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni local va fi ceaţă, posibil asociată izolat cu burniţă sau ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat.

 

 

 

 

 

 

În Bucureşti, ziua de duminică, nu aduce mari schimbări din punct de vedere meteorologic, comparativ cu ziua anterioară. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *