Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Prognoza meteo - Marti 20 noiembrie - VEZI TEMPERATURILE

Prognoza meteo – Marţi 20 noiembrie – VEZI TEMPERATURILE

Temperaturi în scădere pentru a doua parte a lunii noiembrie. Soarele abia mai reuşeşte să răzbească printre nori. Cerul este întunecat în cea mai mare parte a zilei şi iarna pare tot mai aproape. În primele ore ale zilei temperatura aerului este resimţita cu 2-4 grade mai puţin datorită condiţiilor de ceaţă.

Pe întreg teritoriul ţării cerul va fi variabil.Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase și pe arii restrânse, se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime nu vor depăşi 15…16 grade, iar cele minine vor fi de 2…3 grade, cea mai scăzută temperatura de -7 grade se va înregistra estul Transilvaniei.

 

 

În Bucureşti, ziua de 20 noiembrie ne aduce temperaturi din ce în ce mai scăzute. Cerul va fi acoperit de nori pe parcursul zilei, vântul va sufla slab până la moderat şi nu sunt şanse să plouă. Dimineaţa şi nopatea sunt condiţii de ceaţă. Vremea se va menţine în general închisă, iar temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minimă, de 2…4 grade.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *